MISKOLC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Miskolc, 2021.04.16
Miskolc, 2021.04.16
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése
Miskolc, 2021.05.07
Miskolc, 2021.05.07
Miskolc, 2021.04.30
Miskolc, 2021.04.30
Miskolc, 2021.04.21
Miskolc, 2021.04.21
12345...
»
Exkluzív! Pál Dénes klipforgatásán jártunk Szuperinfó Hírek - Pál Dénes vadonatúj dalához a miskolci Tündérkerteben forgatott videóklipet, mi is ott voltunk.
Anna lesz a „bandavezér” a hármasikrek közül Szuperinfó Hírek - A szülők féltek, hogy nem lehet gyermekük, most azonban hatalmas a boldogságuk.
„Végig kiélezett, és óriási küzdelem zajlott” Szuperinfó Hírek - A női kosárlabda NB I/B. Zöld csoportjának 28. fordulójában a Szombathelyi Egyetem csapatát fogadta az Aluinvent-DVTK U23.
Hasznos növény a pitypang Szuperinfó Hírek - A növény külsőleg, belsőleg is alkalmazható, a sárga fejekből finom mézet készíthetünk egyszerű eljárással.
Egy kihalóban lévő szakma utolsó borsodi képviselője Szuperinfó Hírek - Stukkókat, díszítő­elemeket újít fel Ujpál Zsolt, egyesülete a főutcai házakat is szeretné felmérni.
A rendőri munka gyerekszemmel Szuperinfó Hírek - Barátunk, a rendőr címmel hirdetett rajzpályázatot az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület.
Miskolci tömegközlekedés, DVTK, egynapos sebészet, megyei focik Szuperinfó Hírek - Az elmúlt héten ezek a cikkek voltak a legérdekesebbek az olvasóinknak.
Keresik Forgács Tibor Istvánt Szuperinfó Hírek - A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy miskolci férfi megtalálásához.
Pengével vágta szét a sértett arcát Szuperinfó Hírek - A villanyrendőrnél történt a súlyos eset két évvel ezelőtt, a vádlottat hét évre ítéltet a bíróság.
Tárt kapukkal várják a barlangok szerelmeseit Szuperinfó Hírek - A nemzeti park látványosságaihoz érkezhetnek a látogatók. Érdemes utánanézni a szabályoknak.
Régi kúriából lelkészlak Szuperinfó Hírek - Teljeskörűen felújították a Kossuth utcai templom parókiáját, ami így lakhatóvá vált.
A legelterjedtebb tévhitek a koronavírusról – és a valóság Szuperinfó Hírek - Új szakaszához érkeztünk a napokban a koronavírus elleni védekezésnek. Mivel a beoltottak száma átlépte a 4 milliót, május 1-jén, szombaton a kijárási tilalmat a kormány éjfélre módosította – emellett pedig újra kinyithattak azok a szabadidős létesítmények, amelyek már november óta zárva tartottak.


Fizetett hirdetések

Történelmi rekonstrukció a várban Szuperinfó Hírek - Javában folyik a Diósgyőri vár rekonstrukciója, bontási, szerkezet­építési és kőfalazási munkákat végeznek.
Oroszlánok garázdálkodnak a Miskolci Állatkertben Szuperinfó Hírek - Megérkeztek Nyíregyházáról a legújabb, Száhel nevet viselő bemutató épület új lakói – olvasható a Miskolci Állatkert és Kultúrpark weboldalán.
A női lét egyensúlyának megtartását segítette a projekt Szuperinfó Hírek - A projekt alatt főként édesanyáknak segítettek a család és a karrier egyensúlyának megtartásában.
A legtöbb olvasónk rendszeresen sportol Szuperinfó Hírek - A magyar sport napja kapcsán arról faggattuk olvasóinkat, szeretnek-e sportolni.
Futókört alakítanak ki a kazincbarcikai tó körül Szuperinfó Hírek - Újabb kilenc futókört alakítanak ki országszerte, többek között Kazincbarcikán és Miskolcon is.
Nemcsak a sütő, de a szíve melegét is adja Szuperinfó Hírek - Galamb Alex hátrányos helyzetű gyerekeket tanít sütni. Egyszer saját pékséget szeretne.


Fizetett hirdetések