MISKOLC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Miskolc, 2021.07.02
Miskolc, 2021.07.02
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése
Miskolc, 2021.07.23
Miskolc, 2021.07.23
Miskolc, 2021.07.16
Miskolc, 2021.07.16
Miskolc, 2021.07.09
Miskolc, 2021.07.09
12345...
»
A Diósgyőrrel indul az NB II.-es bajnokság Szuperinfó Hírek - Vasárnap este, ­Felcsúton, a Csákvár vendége lesz a DVTK labdarúgócsapata.
Távban Szuperinfó Hírek - A pandémia sokak életét változtatta meg oly módon is, hogy a megszokott munkahelyi környezettől távol, otthoni szeparációban végezték a munkát.
Távmunka, nem csak laptoppal Szuperinfó Hírek - Júliustól változtak a home office és a hibrid munkavégzés szabályai.
Alvó embertől loptak Szuperinfó Hírek - A rendőrök a helyszínen elfogták a kifosztó fiatalokat a rendészet jelzése alapján Miskolcon.
Gyorsítópályán a tehetséggondozás Szuperinfó Hírek - Erről is olvashattok holnap bővebben a portálunkon.
Mosolyával köszöni meg a sok segítséget Zsombi Szuperinfó Hírek - Erről is olvashattok holnap bővebben a portálunkon.
Eladhatatlanná teszi a paradicsomot és a paprikát Szuperinfó Hírek - A vírus palántával, vetőmaggal, a ruházat, a használt mechanikai eszközök segítségével is terjedhet.
Már kérhető a harmadik oltás is Szuperinfó Hírek - Egyelőre az oltópontra regisztrálhatunk, de később a háziorvosok is bekapcsolódnak a harmadik, Covid elleni oltásba.
Indul az egyetemi pótfelvételi Szuperinfó Hírek - Még vannak állami ösztöndíjas helyek a Miskolci Egyetemen.
Videó: Szinte biztos, hogy gyújtogattak a Bükki Lovasparkban Szuperinfó Hírek - Péntek hajnalban rettenetes hírre ébredt Maczák Péter: lángokban állt a bükkszentkereszti lovarda.


Fizetett hirdetések

Esélyük lehet akár a legfényesebbre is Szuperinfó Hírek - Mindenki életében előfordulhatnak mélypontok – mondja az MVLC szakmai igazgatója.
Az egészségügyi dolgozóknak most már kötelező az oltás Szuperinfó Hírek - A koronavírus-járvány további hullámainak megfékezése és a betegek védelme érdekében az egészségügyi dolgozóknak mostantól már kötelező a védőoltás felvétele. Azt is jelezték, hogy az erről szóló kormányrendelet hamarosan olvasható lesz a Magyar Közlönyben – tájékoztatott az MTI.
Tíz baleset történt a megyében az elmúlt 24 órában Szuperinfó Hírek - Engedély nélkül vezető sofőrrel, illetve családon belül erőszakoskodó férfiakkal szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.
Szirányi az olimpiai keretben Szuperinfó Hírek - Sean Simpson szövetségi kapitány kihirdette a férfi jégkorong-válogatott keretét az augusztusi rigai olimpiai selejtezőre.


Fizetett hirdetések