MISKOLC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Miskolc, 2020.07.10
Miskolc, 2020.07.10
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése
Miskolc, 2020.06.19
Miskolc, 2020.06.19
Miskolc, 2020.06.12
Miskolc, 2020.06.12
Miskolc, 2020.06.05
Miskolc, 2020.06.05
Gercsák Szabina a születésnapját ünnepelte, Nótár Mary új dallal jelentkezett Szuperinfó Hírek - Pörög az élet celebjeink háza táján, Majka a kiskutyájával pózolt, Deniz és Orosvai Reni koncertre készül.
Égig érő tanterem lesz a Majorság Szuperinfó Hírek - A diákok bepillanthatnak a gazdaság működésébe, megismerhetik őseink életét is.
Kanadai vezetőedző veszi át a DVTK jégkorongcsapatának irányítását Szuperinfó Hírek - Dave Allison személyében kanadai vezetőedző irányítja a következő szezonban a szlovák jégkorongligában (Tipsport) induló DVTK Jegesmedvék csapatát.
Gasztroplacc, koncert, könyvbemutató Szuperinfó Hírek - Ez a hétvége sem telt el események nélkül. A fotósaink ismét fantasztikus képeket készítettek.
Ez történt a megyében az elmúlt 5 évben július 13-án Szuperinfó Hírek - Ismét felidézünk néhány hírt az előző évekből. Lássuk, mi történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ezen a napon.
Harminc vírusos esetet regisztráltak Szuperinfó Hírek - Az idegenforgalom is megszenvedi a mezőkövesdi vírushelyzetet.


Fizetett hirdetések

Sorsoltak és döntöttek Szuperinfó Hírek - Ismertté vált a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga tervezett befejezése.
Szúnyogháló, kalap és napvédőkrém, hogy a nyár végig kellemes maradjon Szuperinfó Hírek - A kellemes nyári élmények velejárója sokszor kellemetlen tünetekkel a bőrön jelentkezik.
Gőz Balázs is hosszabbított Szuperinfó Hírek - Továbbra is a DVTK Jegesmedvék – minden bizonnyal – Tipsport ligás jégkorongcsapatában szerepel Gőz Balázs, a klub saját nevelésű sportolója,…
Izgalmas és fejtörő kérdések a nyári veszélyekkel kapcsolatban Szuperinfó Hírek - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya elkészítette azt a nyári kvízt, aminek segítségével nemcsak hogy tesztelhetik tudásukat, hanem egész biztosan…
Álmok Szuperinfó Hírek - Gyermekkoromban imádtam a tanévek elejét. Az új tanszereket és az új tankönyvek semmihez sem hasonlítható illatát.
Könnyebb a tanévkezdés Szuperinfó Hírek - Az idén se az általános, se a középiskolásoknak nem kell már fizetniük a tankönyvekért.
Kánikulában hűsít a locsolás Szuperinfó Hírek - A vasárnapi lehűlés előtt szombaton még megmutatta erejét a nyár.
Van saját termésem, így azt fogyasztom Szuperinfó Hírek - Ismét kíváncsiak voltunk olvasóink szokásaira, most arra kérdeztünk rá, hogy hol vásárolják idén a nyári gyümölcsöket.


Fizetett hirdetések

Bárkiben ott bujkálhat egy dal Szuperinfó Hírek - Április 24-től indult el a Napidal Sziámival 365+1. Ez felhívás keringőre.
Budapestre mennek kupázni a miskolci pólósok Szuperinfó Hírek - Július 25-én kezdődik el a vízilabda Magyar Kupa idei küzdelem­sorozata.
Segítség a hátrányos helyzetbe kerülteknek Szuperinfó Hírek - Pályázatot hirdetnek szociális civil és nyugdíjasszervezeteket támogatók számára.