MISKOLC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Miskolc, 2022.08.19
Miskolc, 2022.08.19
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése
Miskolc, 2022.07.01
Miskolc, 2022.07.01
Miskolc, 2022.06.24
Miskolc, 2022.06.24
Miskolc, 2022.06.17
Miskolc, 2022.06.17
A koronavírus támadására is fel kell készülni a tanévkezdés kapcsán Szuperinfó Hírek - Egészséges élelmiszerek fogyasztásával, vitaminokkal és gyógynövényes készítményekkel nyújthatunk védelmet gyermekeinknek a közelgő tanévkezdésre.
Miskolcra érkezik az idei Arany Medve-díjas film Szuperinfó Hírek - Velence egyetlen magyar filmje, a Hétköznapi kudarcok is látható lesz majd a szeptemberi CineFesten.
Újra van melegvíz Miskolcon, az Avasi lakótelepen Szuperinfó Hírek - A távhőszolgáltató szakemberei a tervezett hibaelhárításokat határidőre elvégezték és a melegvíz szolgáltatás 15 órára helyreállt a teljes II. ütemben. 
Rács mögött a miskolci notórius pénztárcatolvaj Szuperinfó Hírek - Idén nyáron hat alkalommal lophatott az a nő, akinek elrendelte letartóztatását a Miskolci Járásbíróság.
Tud annyit augusztus 20-ról, mint egy középiskolás? Szuperinfó Hírek - Mit is ünneplünk augusztus 20-án? Hoztunk egy kvízt! Tesztelje tudását!
Huszonnégy gyereknek lett új bölcsődéje Emődön Szuperinfó Hírek - Tállai András, a térség országgyűlési képviselője szerint Emőd fejlődésének egyik sarokköve a bölcsőde megépítése.
Elismerésben részesült borsod megye tűzoltó őrnagya Szuperinfó Hírek - A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában is köszöntötték azokat, akik miniszteri elismerésben részesültek állami ünnepünk alkalmából.
Birtokba vették Miskolcon a Horváth-tetőt Szuperinfó Hírek - A történelmi Avas fejlesztésének első üteme fejeződött be a csütörtöki átadó ünnepséggel.
A miskolci rendőrök információi alapján fogták el az FBI által keresett bűnözőt – 2007 óta keresték Szuperinfó Hírek - A 36 éves magyar-román kettős állampolgárságú férfit strandolás után lepték meg a KR NNI célkörözési nyomozói és a KR bevetési…
Félhomályban, gödrök között botorkálva a miskolctapolcai parkban (fotókkal) Szuperinfó Hírek - A tájékoztatást és az elkerített munkaterületeket hiányolják Miskolc turisztikai zászlóshajójáról az arra járók.
A rock ünnepe volt Perecesen Szuperinfó Hírek - Nagy érdeklődés mellett immár negyedik alkalommal rendeztek rockfesztivált Perecesen az elmúlt szombaton. Fellépett a Protokoll, a Sztrapacska Blues Band, a DeeZEL, utánuk az Excelsior, majd az estet a Kiss Csaba és barátai zenekar zárta. Kiss Csabáék voltak a főszervezők, nekik is hazai pálya Pereces, akárcsak az Excelsiornak.
Egyre többen tartanak újra a koronavírus-fertőzéstől Szuperinfó Hírek - Sokan viselnek újra maszkot a tömegközlekedésen, középületekben, de még a szabad téren is.


Fizetett hirdetések

A gólkirály duplázott Szuperinfó Hírek - Lukács D. második félidei két góljával második győzelmét szerezte meg a DVTK.
Olaj kapott lángra a tűzhelyen Miskolcon Szuperinfó Hírek - Tűzhelyen felejtett olaj okozott tüzet szerdán este egy harmadik emeleti lakás konyhájában, Miskolcon, a Szinyei Merse Pál utcában.
Állva marad a felsőzsolcai szélerőmű Szuperinfó Hírek - Működési engedélye ugyan van, de a tulajdonos szerint nem éri meg működtetnie az erőművet.
Pincetűz Sajóbábonyban Szuperinfó Hírek - Felhalmozott hulladék gyulladt meg egy családi ház pincéjében Sajóbábonyban, a Fazekas úton augusztus 17-én.
Eltévedt a MÁV Miskolc és Fonyód között Szuperinfó Hírek - „Szergejes előfogatot” is kapott a nem villamosított vonalra tévedt Ezüstpart expressz.
A szilva és az egri bor csodás összhangja az idei ország tortája (Fotók, videó) Szuperinfó Hírek - Magyarország Tortáját és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztes édességét augusztus 19-től vásárolhatják meg az érdeklődők Miskolcon is.


Fizetett hirdetések

Halandzsa és az igazság

Magyarország gazdasági fejlettségben, vásárlóerőparitáson számolva megelőzte Görögországot, Portugáliát, a térségből pedig Bulgáriát, Romániát, Horvátországot, Lettországot, valamint Szlovákiát – írta a legnagyobb példányszámú német napilap, a Handelsblatt.