MISKOLC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Miskolc, 2021.07.23
Miskolc, 2021.07.23
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése
Miskolc, 2021.06.11
Miskolc, 2021.06.11
Miskolc, 2021.06.04
Miskolc, 2021.06.04
Miskolc, 2021.05.28
Miskolc, 2021.05.28
Alvó embertől loptak Szuperinfó Hírek - A rendőrök a helyszínen elfogták a kifosztó fiatalokat a rendészet jelzése alapján Miskolcon.
Gyorsítópályán a tehetséggondozás Szuperinfó Hírek - Erről is olvashattok holnap bővebben a portálunkon.
Mosolyával köszöni meg a sok segítséget Zsombi Szuperinfó Hírek - Erről is olvashattok holnap bővebben a portálunkon.
Eladhatatlanná teszi a paradicsomot és a paprikát Szuperinfó Hírek - A vírus palántával, vetőmaggal, a ruházat, a használt mechanikai eszközök segítségével is terjedhet.
Már kérhető a harmadik oltás is Szuperinfó Hírek - Egyelőre az oltópontra regisztrálhatunk, de később a háziorvosok is bekapcsolódnak a harmadik, Covid elleni oltásba.
Indul az egyetemi pótfelvételi Szuperinfó Hírek - Még vannak állami ösztöndíjas helyek a Miskolci Egyetemen.
Videó: Szinte biztos, hogy gyújtogattak a Bükki Lovasparkban Szuperinfó Hírek - Péntek hajnalban rettenetes hírre ébredt Maczák Péter: lángokban állt a bükkszentkereszti lovarda.
Esélyük lehet akár a legfényesebbre is Szuperinfó Hírek - Mindenki életében előfordulhatnak mélypontok – mondja az MVLC szakmai igazgatója.
Az egészségügyi dolgozóknak most már kötelező az oltás Szuperinfó Hírek - A koronavírus-járvány további hullámainak megfékezése és a betegek védelme érdekében az egészségügyi dolgozóknak mostantól már kötelező a védőoltás felvétele. Azt is jelezték, hogy az erről szóló kormányrendelet hamarosan olvasható lesz a Magyar Közlönyben – tájékoztatott az MTI.
Tíz baleset történt a megyében az elmúlt 24 órában Szuperinfó Hírek - Engedély nélkül vezető sofőrrel, illetve családon belül erőszakoskodó férfiakkal szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


Fizetett hirdetések

Szirányi az olimpiai keretben Szuperinfó Hírek - Sean Simpson szövetségi kapitány kihirdette a férfi jégkorong-válogatott keretét az augusztusi rigai olimpiai selejtezőre.
Orosz játékos az első légiósa a MEAFC-Miskolc férfi röplabdacsapatának Szuperinfó Hírek - A jövő héten indul a felkészülés a MEAFC-Miskolc férfi röplabdacsapatánál.
Gyalogost gázolt halálra egy kerékpáros Miskolcon Szuperinfó Hírek - Belehalt a sérüléseibe az a 47 éves nő, akit még július 22-én ütött el Miskolcon egy kerékpárral közlekedő férfi, tudtuk…
Okoseszközt használva kinyílhat a világ is Szuperinfó Hírek - Még időskorban sem lehetetlen elsajátítani a digitális eszközök kezelését.


Fizetett hirdetések

Keresik Rostás Krisztiánt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy helyi fiú megtalálásához, aki egy gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül ismeretlen helyre távozott.

A lakhatáshoz adnak segítséget a hátrányos helyzetű családok esetében

A méltó lakhatási körülmények kialakítását támogatja az Önálló Másság Életminőség Fejlesztő Alapítvány (ÖMÉFA) Élhető lakás programja. A borsodi térségben négy településen, közel 50 család részesülhet a támogatásból. Minden család 50 000 forintos kerettel rendelkezik, amelyet a mentorok javaslata és támogatása alapján használhatnak fel a szükséges alapanyagokra.