MISKOLC.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése

Szuperinfó hírlevél

Emailben is megkaphatja a friss Miskolci Szuperinfót!

Álőstermelők próbálják becsapni a vásárlókat Miskolcon is Szuperinfó Hírek - Az őstermelők tevékenysége fókuszba került a nyári szezonális ellenőrzések során. A Nébih szakemberei többek között Miskolcon tartottak ellenőrzéseket. Cikkünkben a Búza téri piac vezetője és őstermelők is elmondták tapasztalataikat az álőstermelők visszaéléseiről.
A lapátolástól a traktoros fűnyírásig (fotókkal, videóval) Szuperinfó Hírek - Naponta általában háromezer métert hajtanak a diósgyőri táborlakók.
Ekkor dőlhet el, ki lesz a Miskolci Nemzeti Színház következő direktora Szuperinfó Hírek - A nyári szabadságolások miatt a vártnál kissé lassabban halad a miskolci színiigazgatói pályázatok elbírálása.
Földes Gimnázium: Viszik az épületet, asztalt, széket, táblát – képekkel Szuperinfó Hírek - A miskolci közgyűlés július 18-án rendkívüli ülésen döntött arról, hogy 2024. augusztus 1-jétől a Miskolci Egyetemnek adja használatba a Földes Ferenc Gimnázium működtetéséhez szükséges ingó és ingatlan vagyont.
Kalózokkal és táborral töltik a nyarat Paddyék Szuperinfó Hírek - Az ír kocsmazene koronázatlan királyai az előttünk álló hetekben sem fognak unatkozni.
Fejtörő az öt karika jegyében Szuperinfó Hírek - A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a párizsi játékok megnyitója előtti héten kerülnek ki az intézmény honlapjára és egészen augusztus közepéig várják a helyes megfejtéseket.
Világsiker Miskolcról, csúcsra jutott a MiReHu szemléletformáló programja Szuperinfó Hírek - A MiReHu Nonprofit Kft. újabb rangos elismerést tudhat a magáénak, mivel a Nemzetközi Szilárdhulladék Szövetség (International Solidwaste Association - ISWA)…
Lakások lehetnek újra a miskolci szellemtanya helyén – képekkel, videóval Szuperinfó Hírek - A közösségi média népe látni vélte, hogy mozgolódás van a "papíron" már eladott miskolci magasépületben. A hírek szerint budapesti társaság…
Bor és sajt randevúzott az Avasi Álomban (fotókkal, videóval) Szuperinfó Hírek - Az édes tarcali borok és a Szimbiózis Alapítvány Baráthegyi Majorságának camembert sajtjai adták a ház ajánlatát a Kezdet Borbár és…
Focibravúr: Ujhelyi Tamás egyet ugrott előre Szuperinfó Hírek - Telkiben zajlik az NB I-es és az NB II-es keretekbe sorolt labdarúgó játékvezetők tábora
Arnold Schwarzenegger barátja gyúrt a miskolci Cutlerben (fotókkal) Szuperinfó Hírek - Samir Bannout, azaz Libanon Oroszlánja 68 éves, de a fiatal testépítők lendületével lépett a miskolci Cutler Fitness edzőterembe.
Fizikai kontra szellemi munkavégzés Szuperinfó Hírek - Ellentéteket szül a kérdés önmagában.


Fizetett hirdetések

Közösségi összefogással bővült a miskolci kohászatot bemutató emlékpark Szuperinfó Hírek - Kibővült a korábbi múzeum, sőt, ipari skanzen is nyílik majd az Északkelet-Magyarország Ipartörténetének Ápolásáért Alapítvány koordinálásával.
Aranyosi Péter trónra ült a hőségben Szuperinfó Hírek - A humorista instagram sztoriban osztott meg vicces képet a követőivel.
Vágtattak a lóerők Miskolcon – videóval Szuperinfó Hírek - Szinte már megszokott látvány hajtott át a József Attila úton.
Vajon megsül-e a tojás a fekete autón? – fotókkal Szuperinfó Hírek - Leteszteltük, hogy a kánikulában elkészíthetjük-e a tízórait munkatársunk autójának motorháztetőjén.
Megmértük itt-ott a hőmérsékletet – fotókkal Szuperinfó Hírek - A hőmérő nem hazudik, megnéztük Miskolc belvárosában a tomboló kánikula hőmérsékleti hatásait.
Pál Dénes a Balatonnál töltötte a kánikulai hétvégét Szuperinfó Hírek - Pál Dénes és családja először nyaralt a magyar tenger partján négyesben.


Fizetett hirdetések